Masszázs

 

SVÉD MASSZÁZS, KÖTŐSZÖVETI MASSZÁZS, SPECIÁLIS MASSZÁZSOK


imagesmassVILLÁM MASSZÁZS

A fej- nyak- váll villámmasszázs egy csodálatosan relaxáló masszázs, amely területeken a legtöbb feszültség tárolódik. Gyengéd, pihentető és mély ellazulást hozó ez a 15-20 perc, melynek végén ellazulva, görcsöktől mentesen állhatunk fel és folytathatjuk a napunkat. Nem kell levetkőzni, ülve vagy fekve történik a kezelés; a mai rohanó világban akár minden nap beiktathatjuk ezt a relaxáló kezelést, mely nagyon értékes a test és a psziché számára.

TRIGGELPONT MASSZÁZS

A mozgás szervrendszerén belül, az izmokban létrejövő pontok - trigger-, vagy tenderpontok - nagyon sok esetben kiváltó okai a különböző területeken jelentkező fájdalmaknak. Ebben az esetben "csomókról" van szó az izomzatban, illetve az izom-ín átmenetnél, amely sokszor nem nagyobb mint egy borsó. Jellegzetessége azonban, hogy a triggerponthoz mindig tartozik egy terület, ahová a fájdalom kisugárzik. Pl. musculus quadratus lumborum területén található triggerpont a sacroiliacalis ízületbe kisugárzó fájdalmat okoz, így könnyen összekeverhető az ízület tényleges elváltozása miatti fájdalommal. A musculus trapesius triggerpontja a fej laterális területén jelentkező fájdalmat válthat ki. Tenderpontok esetében pedig a "csomóhoz" tartozó fájdalom lokálisan jelentkezik. Ennek legjellegzetesebb példája a m. levator scapulae.

A triggerpontok és tenderpontok ismeretének birtokában a fájdalom igazi kiváltó oka könnyen lokalizálható, amely pedig nagyon nagy segítség a betegkezelésben! Itt ugyanis az ok és a tünet, - mint következmény - viszonylag távol vannak egymástól és a fájdalom kiváltó okát könnyen félre lehet értelmezni.

A terápiához tartozó vizsgálat, illetve kezelési technika azonban nagyobb mértékű biztonságot ad a kezelőnek a pontosabb differenciáldiagnózis felállításában.

Trigger- és tenderpontok amellett, hogy helyi, vagy kisugárzó fájdalmakat okoznak megnövelik az adott izom spazmusát is, melynek hatására további panaszok/tünetek alakulhatnak ki. Pl.- ín túlterhelése, tendopathia; - porc- és meniscussérülés; - arthrosis; - gerincpanaszok, porckorongbántalmak; - kisugárzó fájdalmak, pszeudoradikuláris tünetek; - arc-, fog-, fejfájás; - és még sok egyéb.

STO aromaterapias-masszazs 1a1f2b6c 5299512f6b0482.44845227KRONIOSZAKRÁLIS KEZELÉS

A craniosacralis (ejtsd. kranioszakrális) kezelés alatt a páciens felöltözve, kényelmesen hanyattfekszik a kezelőasztalon, nyugodt, barátságos környezetben. A kezelés elején a terapeuta gyengéden a páciens testének különböző pontjaira helyezve a kezét megfigyeli annak craniosacralis ritmusát. Ezt követően főként a koponyán (cranium) és a keresztcsonton (sacrum) végez finom mikromanipulációt, rendkívül apró és gyengéd mozdulatokkal korrigálja a koponyacsontok mikromozgásait, meghatározza, majd elhárítja a kötőszövetek szabad mozgásának, az agyi-gerincvelői folyadék szabad áramlásának akadályait, hatást gyakorolva ezzel a test egyéb részeire, rendszereire. A kezelés során a páciens is tapasztalatot szerez testének öngyógyító folyamataival kapcsolatban, elősegítve ezzel saját gyógyulását.

PULZÁLÓ MÁGNESTERÁPIA

A test teljes energia-háztartását támogatja, ezáltal javul a közérzet, és beindulnak a gyógyulási folyamatok. Olyan, a testben megrekedt vagy pangó funkciók regenerálódhatnak a használat során, amelyek addig nem, vagy csak kis mértékben működtek jól. Felgyorsulnak a sejtfunkciók, felélénkül a vérkeringés, a szervrendszeri mechanizmusok felélénkülnek. Csökken a fáradékonyság, enyhül a fájdalom és a gyulladás. A pulzáló elektromágneses mező úgy hat, hogy a szervezet saját, öngyógyító mechanizmusainak működését segíti elő, ezáltal válhat hatékonnyá számos betegség kezelésében.

MASSZÁZS ÁRLISTA

 • Masszázs (Attak Emese árlistája)

  masszazs

  Bejelentkezés: 06-30-414-3311

  Svédmasszázsok
  Hátmasszázs: 30 perc 2.700,-
  Teljes testmasszázs:
  60 perc 4.900,-
  Teljes testmasszázs:
  90 perc 6.900,-
  Frissítő talpmasszázs: 30 perc 2.900,-
  Stresszoldó-relax masszázs:   30 perc 1.700,-
  Stresszoldó-relax masszázs:   60 perc
  3.900,-
       
  Csokis masszázsok
  Arcmasszázs:
  40 perc 3.500,-
       
  Hátmasszázs
  olajjal
  30 perc 3.900,-
  krémmel
  30 perc 5.500,-
       
  Teljes testmasszázs
  olajjal 60 perc 5.900,-
  krémmel 60 perc 7.500,-
Free WordPress Themes - Download High-quality Templates